De winkel

Wij helpen je graag in onze winkel

Onze fysieke winkel in Zonhoven is het bruisende hart van Junior Steps. De winkel is 530 m² groot en bestaat uit 3 afdelingen: onze baby- , junior- en jeugdafdeling. Hier ontvangen we, zeker in het weekend, gezinnen uit heel Vlaanderen. Terwijl de ouders het uitgebreide aanbod kinderschoenen bekijken, spelen de kinderen naar hartenlust in de speelhoek.

Onze schoenspecialisten meten de kindervoeten professioneel op. We kijken niet alleen naar de voetlengte maar meten ook de breedte en de vorm van de voetjes op. We garanderen dat elke kindervoet de juiste pasvorm krijgt zodat je als ouders zeker bent dat je kinderen de juiste schoenen dragen. Omdat ons aanbod enorm groot is vinden we altijd wel een paar schoenen waar de ouders én de kinderen blij van worden.

In onze winkel vind je alle soorten kinderschoenen in allerlei prijsklassen. Van slippers tot geklede schoenen, van sneakers tot pantoffels. We zijn ook gespecialiseerd in schoenen voor steunzolen. Elk seizoen hebben we ook een eigen Limited Edition collectie die enkel voor Junior Steps gemaakt wordt. Bovendien krijg je als vaste klant altijd een aantrekkelijke korting voor je volgende aankoop en de kinderen kunnen lekker smullen van het snoepzakje. 

 

Enkele redenen waarom klanten onze winkel graag bezoeken:

  • Enorm aanbod kinderschoenen
  • Advies door onze schoenspecialisten 
  • Oplossing voor alle typen kindervoeten 
  • Groot aanbod voor steunzolen 
  • Ruime keuze verantwoorde sneakers 
  • Eigen limited collectie
  • Veel duurzame, eerlijke merken

Heuvenstraat 36 3520 Zonhoven
info@juniorsteps.be
T +32 11 81 66 79


Privacy
Disclaimer
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x