Over ons

Het verhaal van Junior Steps is begonnen in 1993. We waren nog heel jong maar we hadden allebei een passie voor schoenen. Omdat ikzelf een heel kleine schoenmaat heb (maatje 34) was het altijd een enorme zoektocht om mooie schoenen te vinden. Dikwijls kwamen wij dan ook bij kinderschoenen terecht. Omdat we allebei gek op kinderen zijn was de keuze voor een kinderschoenenwinkel snel gemaakt.

Voordat we aan ons avontuur begonnen hebben we eerst een intensieve opleiding gevolgd over kindervoeten en kinderschoenen. Hier hebben we ook geleerd om kindervoeten te analyseren. Na deze opleiding waren we nog meer overtuigd van het belang van goede kinderschoenen. Wij zijn ook in Italië onze schoenenfabrikanten gaan bezoeken. Dit zijn allemaal kleine familiebedrijfjes die alles nog met hart en ziel doen. Hierdoor is onze passie voor kinderschoenen nog meer gaan groeien.

We werken nog altijd zeer nauw samen met onze fabrikanten en krijgen veel inbreng in de collecties. Elk seizoen mogen we ook een eigen collectie van verschillende modellen en kleurcombinaties samenstellen. Deze Limited Edition wordt enkel bij Junior Steps verkocht en hier zijn we best trots op. Dit maakt dat wij een enorm afwisselde job hebben.

In 2018 hebben we een grote uitbreiding gedaan met een nieuwe winkel met 3 aparte afdelingen: een babycorner met klautertrein, een kleuterafdeling en een coole tienerafdeling. Kinderschoenen kopen wordt op deze manier nog leuker voor onze klanten. En wij worden elke dag opnieuw weer blij van kinderen die fier naar buiten stappen met hun nieuwe hippe, comfortabele schoenen in hun favoriete kleur.

Groetjes

Marleen & Christophe

Heuvenstraat 36 3520 Zonhoven
info@juniorsteps.be
T +32 11 81 66 79


Privacy
Algemene voowaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x